Despre Noi

Vizitand SculeDeCalitate.ro veti gasi o gama larga de scule de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret. 

Brand-urile comercializate de SculeDeCalitate.ro sunt:

YATO – unelte manuale de uz profesional. Această marcă este cunoscută pe piaţă datorită calităţii ridicate şi preţurilor bune ale produselor oferite. Produsele au un design estetic, modern iar oferta se extinde continuu prin noi linii de produse. Produsele din marca YATO pot fi utilizate în trei domenii: ateliere de reparat maşini, construcţii şi grădinărit.

POWER UP – unelte electrice pentru bricoleri mai exigenţi. Caracteristicile mărcii sunt calitatea bună şi preţurile bune. Cuprinde, de exemplu, maşini de găurit cu impact, polizoare, rotopercutoare, pompe de apă, compresoare pentru spălare sub presiune, pistoale de aer cald, rindele, pistoale de lipit cu adeziv sau cu aliaj.

VOREL – unelte pentru utilizatorii care apreciază ergonomia şi preţul bun. Pentru uzul bricolerilor şi în gospodării. Marca este caracterizată prin echilibrul între calitate şi preţ. Include un domeniu larg de unelte DIY şi pentru construcţii, unelte de măsurat şi unelte electrice şi accesorii pentru maşini.

STHOR – marca include unelte electrice de uz comun, moderne. Se plasează în clasa mijlocie de produse. Caracteristicile sale sunt preţul bun, designul modern şi ergonomia. Unelte pentru DIY şi gospodării. Pentru utilizatori care apreciază calitatea la preţuri bune. Marca STHOR include, de exemplu, fierăstraie circulare, rotopercutoare şi polizoare unghiulare.

FLO – serie completă de unelte pentru grădină, manuale şi electrice. Gama largă de unelte cu această marcă cuprinde aproape toate produsele necesare într-o grădină. Marca se plasează în categoria mijlocie de produse. Ea include fierăstraie pentru pomi, foarfece, fierăstraie de mână, topoare, sisteme de stropire, unelte electrice pentru grădinărit, unelte de grădinărit cu motoare cu benzină, cazmale şi greble.

FALA – marca include mixere, robinete, capete de duş, cântare de baie, scaune de toaletă, şi o gamă largă de accesorii moderne de baie.

LUND – O gama de scule electrice ce ajuta la lucrarile de intretinere de baza, finisare si decorare. Produse incluse in gama: ciocane rotopercutoare, polizoare unghiulare, masini de slefuit, multifunctionale, de lustruit, freze, fierastraie circulare, pistoale cu aer cald, pompe submersibile.

GAV – acest domeniu constă în sisteme pneumatice şi unelte pentru vopsire prin pulverizare. Designul italian, inovaţiile şi execuţia perfectă de către echipamente robotizate fac ca această gamă să fie populară printre atelierele profesionale de reparat maşini.