Plata Produselor


 1. Plata produselor achiziționate prin intermediul magazinului online www.SculeSeCalitate.ro poate fi efectuată prin următoarele metode:
   
  În numerar la livrarea produselor
  Ramburs către agentul de livrare, acesta aparținând fie unei companii de curierat rapid cu care avem acord de colaborare, fie agenților noștri direcți.
  Detalii despre cum se livrează comanda găsiți în pagina Livrare Produselor.
  Agenții de livrare sunt instruiți ca în cazul în care nu vor încasa la livrare din motive independente de voința noastră,  nu vor livra comanda, produsele se vor returna, dumneavoatră urmând să suportați integral costul transportului tur-retur.  
    
  Prin transfer bancar
  Optând pentru aceasta variantă, veți primi în cel mai scurt timp pe adresa dumneavoastră de email factura proformă aferentă comenzii înregistrate.
  Apoi, vă rugăm să:
  ·       efectuați plata încontul mentionat in cadrul facturii proforme
  ·       Confirmarea plății(Ordinul de Plată) vă rugăm să o transmiteți email către adresa contact@SculeDeCalitate.ro menționând la subiect numărul comenzii (ex. Plata comanda nr200000005)
  Odată ce avem confirmarea recepției integrală în contul nostru a sumei aferente comenzii, vom iniția imediat procesul de livrare.
  Comenzile înregistrate cu metoda ”transfer bancar” a căror plată nu a fost înregistrată în termen de 5zile lucrătoare vor fi anulate pe motiv de neplată.
   
  Magazinul nostru NU SOLICITĂ și NU STOCHEAZĂ nici un fel de date sau detalii referitoare la contul bancar și/sau cardul dumneavoastră.